2296080335

Αρχική Εταιρεία Επικοινωνία

ΑρχικήΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣΌροι χρήσης & Προσωπικά δεδομένα

Όροι χρήσης & Προσωπικά δεδομένα

Πριν εισέλθετε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα και περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας, σας καλούμε να διαβάσετε και να βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε με τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις διότι η περαιτέρω χρήση και περιήγηση σας στο www.e-papasideris.gr συνεπάγεται αυτομάτως την ρητή και ανεπιφύλακτη συγκατάθεση και συναίνεση σας με αυτούς.

Το www.e-papasideris.gr είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα έκθεσης και διάθεσης προϊόντων μέσω του διαδικτύου της εταιρείας «ΙΩΑΝΝΑ ΠΑΠΑΣΙΔΕΡΗ & ΣΙΑ Ο.Ε.» που εδρεύει στο 41 χλμ ΠΕΟΑΚ στα Μέγαρα Αττικής στην Ελλάδα με ΑΦΜ 800213843 στη Δ.Ο.Υ. Ελευσίνας και αριθμό ΓΕΜΗ 124345207000. Η «ΙΩΑΝΝΑ ΠΑΠΑΣΙΔΕΡΗ & ΣΙΑ Ο.Ε.» διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς ή να ανανεώνει τους παρόντες όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών, που γίνονται μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος www.e-papasideris.gr , πάντα εναρμονισμένη με την εκάστοτε ισχύουσα νομοθεσία και σύμφωνα με τις ανάγκες της. Η «ΙΩΑΝΝΑ ΠΑΠΑΣΙΔΕΡΗ & ΣΙΑ Ο.Ε.» δεν υποχρεούται να ενημερώνει τους χρηστές για τυχόν τροποποιήσεις και αλλαγές και επαφίεται στον εκάστοτε χρήστη η ενημέρωση αυτών.

01. ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Οι τιμές των προϊόντων που αναγράφονται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα είναι σε ευρώ (€) και συμπεριλαμβάνουν τον ΦΠΑ. Οι τιμές που αναγράφονται στο eshop ισχύουν μόνο για προϊόντα που αγοράζονται αποκλειστικά από το ηλεκτρονικό κατάστημα. Οι αναγραφόμενες τιμές δεν συμπεριλαμβάνουν τις πρόσθετες απαιτούμενες επιβαρύνσεις αποστολής οι οποίες προστίθενται πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας (με εξαίρεση τη μεταφορά προϊόντων με μεταφορική εταιρεία οπότε το κόστος μεταφοράς οριστικοποιείται κατόπιν ειδικής συνεννόησης μεταξύ της εταιρείας, της μεταφορικής και του πελάτη), ούτε κρατήσεις ή τυχόν παρακρατήσεις που προβλέπονται για οργανισμούς, Αρχές, Φορείς κ.λπ.

Η «ΙΩΑΝΝΑ ΠΑΠΑΣΙΔΕΡΗ & ΣΙΑ Ο.Ε.» διατηρεί εν γένει το δικαίωμα να διαμορφώνει ελεύθερα τις τιμές των προϊόντων, να τις τροποποιεί και να αλλάζει ή/και αποσύρει τις προσφορές οποτεδήποτε χωρίς προηγούμενη ενημέρωση των χρηστών της ιστοσελίδας, οι οποίοι θα ενημερώνονται για την ισχύουσα κάθε φορά τιμή από την σχετική ανάρτησή τιμής του προϊόντος στην ιστοσελίδα. Παρόλο που καταβάλλουμε τη δέουσα επιμέλεια να διασφαλίσουμε ότι όλες οι λεπτομέρειες, οι περιγραφές και οι τιμές που εμφανίζονται στην παρούσα ιστοσελίδα είναι ακριβείς, ενδέχεται να προκύψουν σφάλματα. Ειδικότερα στις περιπτώσεις που το προϊόν είναι διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας, η εταιρεία δεν μπορεί να δεσμευτεί για την ισχύ της αναγραφόμενης στην ιστοσελίδα τιμής.

02. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

Η «ΙΩΑΝΝΑ ΠΑΠΑΣΙΔΕΡΗ & ΣΙΑ Ο.Ε.» εγγυάται απερίφραστα την έγκαιρη ενημέρωση των τελικών καταναλωτών για τη μη διαθεσιμότητα των προϊόντων. Αντιθέτως δεν παράσχει καμία εγγύηση για την διαθεσιμότητα αυτών καθώς και για τον χρόνο που αυτά θα είναι διαθέσιμα σε περίπτωση εξαντλήσεως ή έλλειψης αυτών. Η «ΙΩΑΝΝΑ ΠΑΠΑΣΙΔΕΡΗ & ΣΙΑ Ο.Ε.» ευθύνεται μόνο για ανακολουθία σε πληροφορίες και υπηρεσίες που η ίδια προσφέρει καθώς και για δόλο ή αμέλεια που αφορά στην καθυστέρηση παράδοσης των προϊόντων στην εκάστοτε μεταφορική/courier. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.e-papasideris.gr δεν φέρει ευθύνη για τυχόν τεχνικά προβλήματα που ίσως παρουσιασθούν στους χρήστες τόσο όταν επιχειρούν να εισέλθουν στον δικτυακό τόπο όσο και κατά την διάρκεια της περιήγησής τους σε αυτόν και αφορούν στη λειτουργία ή συμβατότητα της δικής τους υποδομής με τη χρήση του δικτυακού τόπου. Τέλος η «ΙΩΑΝΝΑ ΠΑΠΑΣΙΔΕΡΗ & ΣΙΑ Ο.Ε.» ουδεμία ευθύνη έχει για πράξεις ή παραλείψεις ή μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα, υπηρεσίες και πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτού.

03. ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Ακύρωση της παραγγελίας δύναται να πραγματοποιηθεί στις περιπτώσεις:

- Πριν την ολοκλήρωση της, κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής διαδικασίας της παραγγελιάς αφαιρώντας τις ποσότητες των προϊόντων από το καλάθι.

- Εάν έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική παραγγελία αλλά δεν έχει αποσταλεί ακόμα το προϊόν μπορείτε να απαντήσετε στο σχετικό email επιβεβαίωσης της παραγγελίας και να αιτηθείτε την ακύρωσή της ή να καλέστε το 2296080335 ζητώντας το τμήμα ηλεκτρονικών πωλήσεων όπου ο αρμόδιος συνεργάτης μας θα αναλάβει την ακύρωσή της παραγγελιάς σας.

- Μετά την παραλαβή του προϊόντος, μπορείτε να καλέσετε στο 2296080335 ή να επικοινωνήσετε μέσω της αντίστοιχης φόρμας στο site μας όπου ένας συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας για την ακύρωση της παραγγελίας.

04. ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗ / ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, αζημίως και αναιτιολογήτως, εντός προθεσμίας 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλάβετε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή σας επιβαρύνει μόνο το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλαδή να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιαστεί η συσκευασία τους, μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο. Για την επιθυμία σας να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα πρέπει να μας ειδοποιήσετε εγγράφως με fax (2296080335) ή με email (info@e-papasideris.gr) αναφέροντας την ημερομηνία και τον αριθμό παραστατικού αγοράς. Ύστερα από σχετική έγγραφη έγκριση επιστροφής από την εταιρεία μας, η διεύθυνση στην οποία πρέπει να σταλούν τα προϊόντα προς επιστροφή είναι: 41 χλμ Π.Ε.Ο.Α.Κ. Μέγαρα 19100, Αττική με την ένδειξη «Παπασίδερη Ιωάννα & ΣΙΑ». Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων και αναλόγως αφενός με τον τρόπο που επιλέξατε να πληρώσετε την παραγγελία σας και αφετέρου τον τρόπο που θα πραγματοποιηθεί η επιστροφή τους, η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός 14 ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα. Το ποσό που θα σας επιστραφεί θα είναι η αξία του προϊόντος συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α και όχι τυχόν αξίες μεταφοράς.

05. ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Α) Με πιστωτική κάρτα
Με την πιστωτική, χρεωστική και προπληρωμένη σας κάρτα μέσω του ασφαλούς pay center της Alpha Bank. Όλες οι συναλλαγές σας με την πιστωτική κάρτα εκτελούνται στο περιβάλλον ισχυρής κρυπτογράφησης της Alpha Bank. Η χρέωση της πιστωτικής κάρτας πραγματοποιείται από την τράπεζα και εφόσον προηγηθεί έλεγχος και πιστοποίηση των στοιχείων και της εγκυρότητάς της. Για να μεγιστοποιήσουμε την ασφάλεια σας, το κατάστημά μας δεν αποθηκεύει και δεν διατηρεί στον server τα στοιχεία των πιστωτικών/χρεωστικών/προπληρωμένων καρτών.

Β) Με αντικαταβολή στον χώρο σας
Πληρωμή με μετρητά (έως 500,00€) στην εταιρεία courier κατά την παράδοση με κόστος αντικαταβολής 3,00€ για όλη την Ελλάδα. Η αντικαταβολή δεν ισχύει για παράδοση με πρακτορείο για τα βαριά και ογκώδη προϊόντα.

Γ) Με αντικαταβολή στον χώρο μας
Πληρωμή με μετρητά στο κατάστημά μας που εδρεύει στην διεύθυνση 41 χλμ Π.Ε.Ο.Α.Κ. Μέγαρα Αττικής 19100 και απευθείας παραλαβή της παραγγελίας σας.

Δ) Με τραπεζική κατάθεση
Με τραπεζική κατάθεση ή μέσω e-banking στους λογαριασμούς (δικαιούχος: ΙΩΑΝΝΑ ΠΑΠΑΣΙΔΕΡΗ & ΣΙΑ ΟΕ):
ΕΘΝΙΚΗ: GR7501104110000041144041815
ALPHABANK: GR6701402740274002002008326
EUROBANK: GR7602602850000590200667275

Για πιο άμεση και εύκολη ταυτοποίηση, στείλτε μας το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής με email στο info@e-papasideris.gr, αναγράφοντας τον αριθμό παραγγελίας σας. Με την λήψη του αντίγραφου της τραπεζικής εντολής πληρωμής, δρομολογούμε την παραγγελία σας. Σε διαφορετική περίπτωση το τμήμα λογιστηρίου θα ενημερώσει το τμήμα παραγγελιών όταν εμφανιστεί η κατάθεσή σας στο σύστημα για την δρομολόγηση της παραγγελίας.

06. ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ / ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Η εταιρεία μας εξυπηρετεί τους πελάτες της σε ολόκληρη την Ελλάδα μέσω: α) των εταιρειών courier Γενική Ταχυδρομική και ACS Courier β) μέσω μεταφορικών εταιριών για ογκώδη και βαριά αντικείμενα. Οι αποστολές μέσω των εταιρειών courier ολοκληρώνονται εντός 1-3 εργάσιμων ημερών για τα «άμεσα διαθέσιμα» προϊόντα. Οι ημέρες και ώρες παράδοσης διαμορφώνονται βάση της αντίστοιχης πολιτικής παράδοσης της εκάστοτε μεταφορικής εταιρείας ή της εταιρείας courier. Οι ανωτέρω προθεσμίες δεν ισχύουν σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας που δύναται να επηρεάσει τους χρόνους μεταφοράς.

Τα έξοδα αποστολής ανά περίπτωση διαμορφώνονται ως εξής:

Νομός Αττικής
- Για όλο τον νομό Αττικής το κόστος των μεταφορικών ανέρχεται σε 2,10€ μέχρι τα 2kg με χρέωση 0,80€ για κάθε επιπλέον κιλό.

Υπόλοιπη Ελλάδα
- Για χερσαίους προορισμούς το κόστος των μεταφορικών ανέρχεται σε 3,20€ μέχρι τα 2kg με χρέωση 0,90€ για κάθε επιπλέον κιλό.
- Για νησιωτικούς προορισμούς το κόστος των μεταφορικών ανέρχεται σε 3,50€ μέχρι τα 2kg με χρέωση 1,00€ για κάθε επιπλέον κιλό.

07. ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ EMAILS / NEWSLETERS 

To www.e-papasideris.gr δεν ευθύνεται αν τα newsletter δεν παραδοθούν στον προορισμό τους, αν και καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια με τους παρόχους internet για την ορθή παράδοσή τους. Ενδέχεται τα newsletter μας να καταλήξουν στο «spam folder», οπότε παρακαλούμε να ελέγχετε τακτικά ότι δεν αποθηκεύονται εκεί. Για την αποφυγή του παραπάνω προτείνουμε να προσθέσετε την διεύθυνση αποστολής του www.e-papasideris.gr στην λίστα με τις ασφαλείς διευθύνσεις. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να μην λαμβάνετε πλέον ενημερωτικά newletter μπορείτε να προβείτε σε διαγραφή από την λίστα μας ανά πάσα στιγμή μέσω την επιλογής «Unsubscribe» την οποία θα βρείτε στο κάτω μέρος των ενημερωτικών μας δελτίων.

08. ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΧΡΗΣΤΗ

Οι χρήστες της ιστοσελίδας www.e-papasideris.gr αποδέχονται ότι δεν θα χρησιμοποιούν αυτήν και το ηλεκτρονικό κατάστημα της «ΙΩΑΝΝΑ ΠΑΠΑΣΙΔΕΡΗ & ΣΙΑ Ο.Ε.» για αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου είναι παράνομο, βλαβερό, απειλητικό, προσβλητικό, ενοχλητικό, συκοφαντικό, δυσφημιστικό, χυδαίο, άσεμνο, λιβελογραφικό, αποτελεί παραβίαση του απορρήτου κάποιου άλλου, δείχνει εμπάθεια, ή εκφράζει φυλετικές, εθνικές ή άλλες διακρίσεις, δύναται να προκαλέσει βλάβες σε ανήλικους με οποιονδήποτε τρόπο, δεν δικαιούται να μεταδοθεί σύμφωνα με την νομοθεσία ή τις συμβατικές ή διαχειριστικές σχέσεις (όπως εσωτερικές πληροφορίες, ιδιοκτησιακές και εμπιστευτικές πληροφορίες που αποκτήθηκαν ή αποκαλύφθηκαν ως μέρος εργασιακών σχέσεων ή που καλύπτονται σε συμφωνίες εμπιστευτικότητας), παραβιάζει οποιαδήποτε ευρεσιτεχνία, εμπορικό σήμα, εμπορικό μυστικό, πνευματικά δικαιώματα ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων, περιέχει ιούς λογισμικού ή οποιουσδήποτε άλλους κώδικες, αρχεία ή προγράμματα, που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό την διακοπή, την πρόκληση βλάβης, την καταστροφή ή παρεμπόδιση της λειτουργίας οποιουδήποτε λογισμικού ή υλικού υπολογιστών, ηθελημένα ή αθέλητα παραβαίνει την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και των διατάξεων αυτής, δύναται να παρενοχλήσει τρίτους με οποιοδήποτε τρόπο και οποιοδήποτε περιεχόμενο χρησιμοποιείται για συλλογή ή αποθήκευση προσωπικών δεδομένων των χρηστών. Οι χρήστες είναι υπεύθυνοι για την επιλογή των προϊόντων και την καταλληλότητα αυτών για το σκοπό που τα επιλέγουν.

09. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Κατά την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα www.e-papasideris.gr είναι πιθανό να σας ζητηθεί να δηλώσετε προσωπικά σας στοιχεία που σας αφορούν (όνομα, επίθετο, τηλέφωνο, ηλεκτρονική διεύθυνση, ταχυδρομική διεύθυνση κ.λπ.) κατά κανόνα για να διεκπεραιώσουμε παραγγελίες σας. Τα τυχόν προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε οπουδήποτε στις σελίδες του διαδικτυακού τόπου www.e-papasideris.gr, τηρούνται αποκλειστικά και μόνο για λόγους που αφορούν τις συναλλαγές σας μαζί μας, την βελτίωση των παρεχομένων υπηρεσιών και την διασφάλιση της λειτουργίας της αντίστοιχης υπηρεσίας και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο (με εξαίρεση όπου προβλέπεται από το Νόμο στις αρμόδιες και μόνο αρχές). Σε κάθε περίπτωση οι εργαζόμενοι της «ΙΩΑΝΝΑ ΠΑΠΑΣΙΔΕΡΗ & ΣΙΑ Ο.Ε.» που έχουν πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα είναι συγκεκριμένοι και η πρόσβαση προσώπων χωρίς εξουσιοδότηση στα προσωπικά σας δεδομένα απαγορεύεται. Τα προσωπικά σας στοιχεία σε εξαιρετικά σπάνιες και ειδικές περιπτώσεις δύναται να γνωστοποιούνται και σε συνεργαζόμενες με την «ΙΩΑΝΝΑ ΠΑΠΑΣΙΔΕΡΗ & ΣΙΑ Ο.Ε.» επιχειρήσεις, με σκοπό την υποστήριξη, προώθηση και εκτέλεση της συναλλακτικής σχέσης σας μαζί μας, αλλά πάντοτε υπό προϋποθέσεις που εξασφαλίζουν πλήρως ότι τα προσωπικά σας στοιχεία δεν υφίστανται οποιαδήποτε παράνομη επεξεργασία. Σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή ο χρήστης διατηρεί το δικαίωμα ενημέρωσης ή και αντίρρησης στην περαιτέρω επεξεργασία των στοιχείων του σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων. Η επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων γίνεται σύμφωνα με τις διατάξεις του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (ΓΚΠΔ 2016/679), τυχόν ειδικότερης εθνικής και ευρωπαϊκής νομοθεσίας για ορισμένους τομείς, της εκάστοτε ισχύουσας ελληνικής νομοθεσίας για την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, καθώς και για την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και της ιδιωτικής ζωής στον τομέα των ηλεκτρονικών επικοινωνιών (Ν. 3471/2006 , ως εκάστοτε ισχύει) και τις αποφάσεις της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (ΑΠΔΠΧ). Για τις παραγγελίες μέσω του ιστότοπου, η εταιρεία μας κάνει χρήση του πρωτοκόλλου Secure Sockets Layer (SSL) με κλειδί κωδικοποίσης 2048 bit, προκειμένου να διασφαλίσει την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων.

10. ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ

Όλο το περιεχόμενο της ιστοσελίδας www.e-papasideris.gr που αναρτάται από την «ΙΩΑΝΝΑ ΠΑΠΑΣΙΔΕΡΗ & ΣΙΑ Ο.Ε.» συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, παρεχόμενων υπηρεσιών και προϊόντων αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της «ΙΩΑΝΝΑ ΠΑΠΑΣΙΔΕΡΗ & ΣΙΑ Ο.Ε.» και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του Ελληνικού δικαίου, του Ευρωπαϊκού δικαίου και των Διεθνών συμβάσεων. Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, αναλογική / ψηφιακή εγγραφή και μηχανική αναπαραγωγή, διανομή, μεταφορά, downloading, μεταποίηση, μεταπώληση, δημιουργία παράγωγης εργασίας ή παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό πάροχό του περιεχομένου των διαδικτυακών τόπων. Τυχόν αναπαραγωγή, επανέκδοση, μεταφόρτωση, ανακοίνωση, διάδοση ή μετάδοση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του περιεχομένου με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς επιτρέπεται μόνο κατόπιν προηγούμενης γραπτής άδειας της «ΙΩΑΝΝΑ ΠΑΠΑΣΙΔΕΡΗ & ΣΙΑ Ο.Ε.» ή οιουδήποτε άλλου νόμιμου δικαιούχου των ανωτέρω πνευματικών δικαιωμάτων.

11. ΚΩΔΙΚΑΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ

Η λειτουργία του καταστήματος διέπεται από την χρήση του ισχύοντος Κώδικα Καταναλωτικής Δεοντολογίας για το Ηλεκτρονικό Εμπόριο.

12. ΕΠΙΛΥΣΗ ΔΙΑΦΟΡΩΝ

Σύμφωνα με την Οδηγία 2013/11/ΕΚ, η οποία ενσωματώθηκε στην Ελλάδα με την ΚΥΑ 70330/2015, προβλέπεται πλέον και η δυνατότητα ηλεκτρονικής επίλυσης καταναλωτικών διαφορών με τη διαδικασία Εναλλακτικής Επίλυσης Διαφορών (ΕΕΔ - Alternative Dispute Resolution) στο σύνολο της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Εάν ο πελάτης έχει την ιδιότητα του καταναλωτή (δηλ. φυσικό πρόσωπο που ενεργεί εκτός επαγγελματικής ιδιότητας) και έχει οποιοδήποτε πρόβλημα με αγορά που πραγματοποίησε από την ιστοσελίδα μας μπορεί να κινήσει την διαδικασία ΕΕΔ δια μέσου της ενιαίας πανενωσιακής πλατφόρμας για την ηλεκτρονική επίλυση διαφορών (πλατφόρμα ΗΕΔ) διαθέσιμη στο https://webgate.ec.europa.eu.