2296080335

Αρχική Εταιρεία Επικοινωνία

ΑρχικήΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ & ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣΕπιστροφές - Ακυρώσεις

Επιστροφές - Ακυρώσεις

Επιστροφή παραγγελίας

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, αζημίως και αναιτιολογήτως, εντός προθεσμίας 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή σας επιβαρύνει μόνο το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλαδή να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιαστεί η συσκευασία τους, μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο.

Για την επιθυμία σας να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα πρέπει να μας ειδοποιήσετε εγγράφως με fax (2296080335) ή με email (info@e-papasideris.gr) αναφέροντας την ημερομηνία και τον αριθμό παραστατικού αγοράς. Ύστερα από σχετική έγγραφη έγκριση επιστροφής από την εταιρεία μας, η διεύθυνση στην οποία πρέπει να σταλούν τα προϊόντα προς επιστροφή είναι: 41 χλμ Π.Ε.Ο.Α.Κ. Μέγαρα 19100, Αττική με την ένδειξη «Παπασίδερη Ιωάννα & ΣΙΑ».

Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων και αναλόγως αφενός με τον τρόπο που επιλέξατε να πληρώσετε την παραγγελία σας και αφετέρου τον τρόπο που θα πραγματοποιηθεί η επιστροφή τους, η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός 14 ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα. Το ποσό που θα σας επιστραφεί θα είναι η αξία του προϊόντος συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α και όχι τυχόν αξίες μεταφοράς.

Ακύρωση παραγγελίας

Ακύρωση της παραγγελίας δύναται να πραγματοποιηθεί στις περιπτώσεις:

- Πριν την ολοκλήρωση της, κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής διαδικασίας της παραγγελιάς αφαιρώντας τις ποσότητες των προϊόντων από το καλάθι.

- Εάν έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική παραγγελία αλλά δεν έχει αναχωρήσει ακόμα από το κατάστημά μας, μπορείτε να καλέστε το 2296080335 ζητώντας το τμήμα ηλεκτρονικών πωλήσεων όπου ο αρμόδιος συνεργάτης μας θα αναλάβει την ακύρωσή της παραγγελιάς σας.