2296080335

Αρχική Εταιρεία Θέσεις εργασίας Επικοινωνία Αναζήτηση αποστολής

ΑρχικήΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ & ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣΤρόποι και έξοδα αποστολής

Τρόποι και έξοδα αποστολής

Η εταιρεία μας εξυπηρετεί τους πελάτες της σε ολόκληρη την Ελλάδα και την Κύπρο μέσω α) της εταιρείας courier Γενική Ταχυδρομική και β) μέσω μεταφορικών εταιριών για ογκώδη και βαριά αντικείμενα. Οι αποστολές μέσω της εταιρείας courier πραγματοποιούνται εντός 1-3 εργάσιμων ημερών για τα «άμεσα διαθέσιμα». Οι ημέρες και ώρες παράδοσης διαμορφώνονται βάση της αντίστοιχης πολιτικής παράδοσης της εκάστοτε μεταφορικής εταιρείας ή της εταιρείας courier.

Για παραγγελίες οι οποίες πραγματοποιούνται έως της 10:00 π.μ. για «άμεσα διαθέσιμα» προϊόντα, η εταιρεία μας προχωράει στην αποστολή τους εντός της ημέρας. Για παραγγελίες οι οποίες τοποθετούνται μετά της 10:00 π.μ. ενδέχεται η αποστολή τους να ολοκληρωθεί την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Οι ανωτέρω προθεσμίες δεν ισχύουν σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας που δύναται να επηρεάσει τους χρόνους μεταφοράς.

Τα έξοδα αποστολής με courier ανά περίπτωση διαμορφώνονται ως εξής:

Νομός Αττικής

Για όλο τον νομό Αττικής το κόστος των μεταφορικών ανέρχεται σε 2,50€ μέχρι τα 2kg με χρέωση 0,50€ για κάθε επιπλέον κιλό. Για παραγγελίες άνω των 200€ τα μεταφορικά έξοδα είναι δωρεάν σε περίπτωση που το προϊόν μπορεί να παραδοθεί με courier.

Υπόλοιπη Ελλάδα

- Για χερσαίους προορισμούς το κόστος των μεταφορικών ανέρχεται σε 3,40€ μέχρι τα 2kg με χρέωση 0,60€ για κάθε επιπλέον κιλό.
- Για νησιωτικούς προορισμούς το κόστος των μεταφορικών ανέρχεται σε: 3,60€ μέχρι τα 2kg με χρέωση 0,80€ για κάθε επιπλέον κιλό.